נווה אופק
הוסטל "נווה אופק" נפתח ביולי 2009 על ידי חברת "דנאל" ובאישור ופיקוח משרד הרווחה- האגף לטיפול באדם המפגר."נווה אופק" ממוקם בוילה מטופחת בקריית גת. ההוסטל הוקם על מנת לתת מענה לאוכלוסיית האנשים עם פיגור שכלי בקריית גת ובאזור הדרום ומיועד ל – 15 דיירים ודיירות , בני 21 ומעלה. ההוסטל נותן שירותי דיור טיפול ותמיכה בתחומים שונים כגון: בריאות, רווחה, תעסוקה, פנאי, קידום והעצמה אישית.
ההוסטל פתוח ומספק את שירותיו לאורך כל שעות היממה, שבתות וחגים ולאורך כל השנה.
בנוסף ההוסטל מספק שירותי נופשון לאנשים עם פיגור שכלי החיים בקהילה. מסגרת הנופשון נועדה לאפשר למשפחות המטפלות בקהילה לצאת לחופשה או מנוחה מהטיפול היומיומי בבן המשפחה עם הפיגור השכלי או לחילופין להוות מסגרת לקליטה בשעת משבר במשפחה. שירות זה ניתן מתוך הבנה כי המשפחות בקהילה אשר מטפלות במסירות בבן משפחתן זקוקות למעט מנוחה מהטיפול השוחק וכי הן אינן מסוגלות לצאת לחופשה ללא מסגרת השומרת ומטפלת בבן משפחתן.
כל דיירי ההוסטל מועסקים בשעות היום במסגרות תעסוקה שונות כגון מע"ש קריית גת, תעסוקה נתמכת בשוק החופשי ועוד.. בשעות אחה"צ והערב ההוסטל מציע לדייריו מגוון של פעילויות פנאי כגון חוגים , מסיבות יציאה לקהילה ועוד.
|
פרטים
כתובת : אמציה 8, קרית גת
טלפון : 08-6220992
פקס : 08-6220995
דוא"ל :ronio@edanel.co.il
|
|
|
|
|